Home   Definities   Beleidsregels   Stappenplan realisatie   Verhalen  Agenda
 Nieuws   Subsidies   Natuurschoonwet   Landgoed overzicht   Landgoed kopen   Contact  Landgoederen.net Nieuwe Landgoederen Informatie Startpunt, alles over het vormen van een nieuw landgoed

Landgoederen Net contact pagina

"Landgoederen Net helpt u op weg naar het creëren van een nieuw landgoed, laat ons u geheel vrijblijvend adviseren. Neem in een vroeg stadium vrijblijvend contact met ons op wanneer u plannen heeft voor het maken van een nieuw landgoed of het opnieuw invulling geven van een bestaand landgoed."

Stuur ons vrijblijvend een bericht, bijvoorbeeld wanneer u:

Gratis advies wilt hebben over het maken van een nieuw landgoed. Wij kunnen u de adressen geven van deskundige partijen waar u eventueel mee zou kunnen samenwerken.
Advies wilt hebben omtrent het opnieuw invulling geven aan een bestaand landgoed. Ook hierbij kunnen wij u van advies voorzien.

Een onderzoek zou willen doen naar de mogelijkheden voor uw terrein, waarvoor een nieuw landgoed een van de opties zou kunnen zijn.
Als u een evenement organiseert wat in de lijn ligt van Landgoederen. Wij kunnen een informatief praatje of presentatie houden omtrent het vormen en ontwerpen van nieuwe Landgoederen.
  Ook voor overige reacties, vragen of opmerkingen, stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Klik hier om ons direct een bericht te sturen


Contact opnemen kan ook via

LANDGOEDEREN.NET
Herculesplein 207 B - unit 7
3584 AA Utrecht

Tel: 0031 (0) 30 274 1780
Tel. Mobiel: 0031 (0) 6 2279 1350
info@landgoederen.net